Zaal Ridderkerk


Huren van onze locatie is mogelijk op zaterdag en zondag tot 20:00.


Gratis- en voldoende parkeerplek voor de deur. 


Moderne- en lichte zaal geschikt voor maximaal 80 personen. 


Eigen eten en drinken is toegestaan, een buffet plaatsen kan op diverse plekken in de zaal. Sterke drank, een frituurpan en dergelijke niet toegestaan.  


Muziek installatie aanwezig. Hier kunt u kosteloos gebruik van maken. Liever een DJ inhuren? Dat kan. Echter dient de DJ te werken met onze geluidsinstallatie. Eigen muziekinstallatie meenemen is dus niet toegestaan en wordt geweigerd bij constatering. 


Bij de huur zit onze keuken inbegrepen. Onze keuken ligt op de eerste etage en is voorzien van; koelunit, vriesunit, magnetron, oven en wasbak.


Een springkussen kun je naast onze zaal plaatsen, via de zij uitgang is deze makkelijk te bereiken. Binnen in de zaal is een springkussen helaas niet toegestaan.


Onze zaal is te huur voor; zakelijke bijeenkomsten, gender reveal, baby shower, kinderverjaardag en overige feestgelegenheden zonder alcohol. 


De zaal dient schoongemaakt te worden binnen de gehuurde uren of afgenomen te worden bij ons. De kosten hiervoor bedragen 120,-  


Liever zelf de decoratie doen? Ook dat kan maar dan wel binnen de gehuurde uren op en afbouwen. Het is niet toegestaan om decoratie aan plafond en/of muren te bevestigen. 


De zaal wordt kaal opgeleverd. Dit betekent zonder tafels en stoelen. Wilt u wel tafels en stoelen? Dan kunt u deze via ons afhuren.  

Stoelen/tafels via een externe partij is niet toegestaan. 

Prijslijst

Schoonmaak

Schoonmaak door extern bedrijf.

€120

Zaalhuur 

4 feesturen 

€250

Zaalhuur

6 feesturen 

€350

Zaalhuur

8 feesturen

€400

Buffettafel 

Incl. hoes meerprijs €2,50

€10

Klapstoelen

Per stuk 

€1

Biertafel + 2 bierbanken

Per set

€12,50

Sta tafel

Incl. hoes meerprijs €2,50 

€5

Bovenstaande prijzen zijn excl. 21% BTW.  De gehele zaalhuur dient voor aanvang van het feest voldaan te zijn. 

Contactformulier verhuur

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.