Je bent in blijde verwachting, of opzoek naar een origineel cadeau?

Dan is een bellypaint de ervaring die dat bijzondere moment van een zwangerschap nog magischer maakt!

BellyHeart maakt een geheel ontwerp naar keuze en elke stijl is mogelijk. Uiteraard kunnen we een ontwerp maken aan de hand van het geboorte kaartje, echo of 1 waarbij het geslacht nog een raadsel blijft.

We werken enkel met professionele schmink op waterbasis. Deze is dus geschikt voor elk huidtype en niet schadelijk voor de baby. De bellypaint blijft de gehele dag mooi ook onder de kleding.

Wij maken naderhand enkele foto's van uw bellypaint. Deze sturen wij na enkele dagen na via we-transfer.

BellyHeart werkt uitsluitend op afspraak.

Prijzen

Doordeweeks 55,- Incl. 6 bewerkte foto's 

Weekend 65,- Incl. 6 bewerkte foto's

Handig om te weten

Zorg dat je een beetje makkelijke kleding aan heb die eenvoudig omhoog/omlaag geschoven kan worden. Om storende striemen van knellende kleding in je buikschildering te voorkomen adviseer ik om tot 2 uur voor de buikschildering geen strakke kleding op die plaats van je lichaam te dragen. Smeer op de dag van de buikschildering liever ook géén crème/olie o.i.d op je buik. De schmink blijft dan minder goed op je buik zitten en je buikschildering wordt minder mooi. Voor de foto's is het vaak het mooist om effen zwarte of effen witte kleding aan te doen omdat dit een mooi rustig beeld geeft. Dit geldt overigens ook voor je partner als die mee gaat op de foto, dus hou daar een beetje rekening mee, en neem eventueel even een extra shirtje voor hem mee. Ik werk met huidvriendelijke schmink op waterbasis. Sommige kleuren bevatten een sterk kleurpigment en kunnen na het afwassen met water (en eventueel zeep) nog een kleurspoor op de huid achter laten. Dit is absoluut niet schadelijk. Een nachtje met schmink op de huid slapen is ook geen probleem. Wilt u met een bellypaint gaan slapen doe dan vooral een strakzittend shirt over uw buik. Een loszittend shirt schuurt juist meer de schmink eraf! Meestal zit het de schmink er volgende ochtend nog goed op. Voor het verwijderen van schmink van de huid kunt u het beste als volgt te werk gaan: 

1.Een bellypaint spoelt u makkelijk voor het grootste deel onder de douche van uw buik af. 2.Ga vooral NIET extra hard boenen! 

3.Blijven er kleursporen op de huid zichtbaar, doe dan wat babyolie op de huid. De olie haalt de kleurstof uit de poriën los. 

4.Met een nieuw en schoon wattenschijfje/tissue de olie vervolgens weer voorzichtig van de huid vegen. 

 5. Daarna nogmaals even wassen met water en milde zeep om de laatste restjes vettigheid te verwijderen. 

TIP: Heeft u geen babyolie of make-up removerolie in huis? Een héél vette huidcreme of desnoods zonnebloem-/olijf-/slaolie volstaat ook