Een professionele schminkster

Schminken is feest!

Schminken is voor ieder kind een feest, zeker als je hiervoor een professional inhuurt. Resultaat ? Prachtige ontwerpen én hoogwaardige schmink die goed blijft zitten.

Kinderfeest; Glitter en glamour is altijd een hit! Ook voor jongens hebben we een groot aanbod aan prachtige ontwerpen van stoer tot levensecht. 

Evenement;  Geef kleur aan je evenement met De Schmink Prinses! Wij komen graag op je koopavond, buurtfeest of braderie.

Bedrijfsfeest; Entertainment nodig? Schmink tovert altijd een lach op het gezicht van de kids!  We maken zelfs glittertattoos me het logo van uw onderneming. 

Halloween; De Schmink Prinses komt graag op elk eng (buurt) feest. We hebben je favoriete designs bij ons zodat elk kind weer griezelig de deur uit gaat. 

 Ook is het mogelijk om het team van De Schmink Prinses in te huren, we maken de vrijwilligers eng op & komen zelf met een aantal enge karakters om je feest compleet te maken. 

Sinterklaas; Natuurlijk schminken we ook op Sinterklaas feesten. Uiteraard helemaal in het thema Sint & Piet!

Beste Roxanne, we nodigen je graag uit om bij ons op (..  bedrijf.. ) te komen schminken. Mijn kinderen zijn een keer door jou geschminkt op een kinderfeestje en daar hebben ze het nog steeds over!

Roxanne,  jij bent echt goed in je werk! Je bent super goed met kinderen en één van de beste schminkers die ik ken! 

Prijslijst

Schminken vanaf 1/1/2023 

Prijs is per uur 

€60

Glittertattoo's per 1/1/2023 

Prijs is per uur 

€55

Schmink en Glittertatto's per 1/1/2023 

Prijs is per uur 

€70

Festival haar extension per 1/1/2023

Prijs is per uur. Max 15 kinderen 

€50

Festival haar + Glittertattoo's per 1/1/2023


€70

Prijzen zijn per uur voor 1 schminkster. Excl. BTW, Reiskosten & Parkeerkosten. Minimale afname voor bedrijven is 2 uur. Bij annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de opdracht zijn wij genoodzaakt om 50% van het totaal bedrag in rekening te brengen wegens annulering. Bij bevestiging van de opdracht gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden. 

* Deze prijzen zijn zonder prinses/karakter