Hoe werkt het

Een kinderfeestje vieren is een mijlpaal voor zowel ouder als kind. Ik vind het dan ook een enorme eer om daarbij te mogen zijn.  Hieronder zal ik in het kort beschrijven hoe mijn bezoek er mogelijk uit kan zien. Elk bezoek is namelijk anders....  

*Ik kom op elke soort verjaardag/feest

Start met het uitkiezen van het karakter en het pakket. Dit kun je doen via de pagina's op deze website. 
Klik op; Karakter 
Klik op; Pakketten
Vervolgens kun je via het contactformulier een aanvraag doen. 

Op de dag zelf staat de prinses voor de deur. Zie je haar aankomen met de auto? Stuur de kinderen dan niet naar buiten.  De prinses wil vaak nog even haar haar & make-up goed doen én er kan zomaar een kostuum klaar liggen voor een volgens feestje. 


De prinses komt binnen en stelt zich voor. Ze nodigt de kinderen uit aan tafel om zo samen te gaan kleuren. Dit geeft iedereen de gelegenheid om aan elkaar te wennen.  De prinses zal hierna starten met het schminken of het zetten van de glittertattoo's. 

Na het zetten van de schmink of glittertattoo's doen we meestal de taart. Liever op een ander moment de taart snijden? Geen probleem dit kun je gewoon aangeven. 


Tijdens het zingen zetten we de jarige nog even extra in het zonnetje.

Het feestje komt nu al bijna ten einde. We zullen op de foto gaan en dansen indien hier nog tijd voor over is. Soms zijn er zoveel vragen of moeten de cadeaus nog uitgepakt worden. Hierdoor lopen we wat uit op de geplande tijd. 
We sluiten af met een diploma voor elk kind. Het kan zijn dat uw kind mag kiezen welk diploma hij/zij kiest.  Het diploma moment is een moment waarbij we alle kinderen


Het fotomoment is een momentje voor alle kinderen om met de prinses op de foto te gaan. Maar ook een moment van de jarige en de prinses om samen op de foto te gaan.  U kunt en mag tijdens het gehele feestje foto's maken. Hiervoor hoeft u geen toestemming te vragen aan de prinses. We vinden het fijn als u een foto met ons deelt, hiermee helpt u andere ouders indien ze twijfelen of De Schmink Prinses ook op hun feest moet komen.  

De prinses gaat weg, een moment om afscheid te nemen.  Alle kinderen kunnen op de door hun gewenste manier afscheid nemen, knuffel - boks of liever toch een high five.. De prinses is niks te gek. 

De jarige krijgt nog een cadeau van de prinses en natuurlijk een dikke knuffel. Daarna zwaaien we elkaar uit. Zorgt u er wel voor dat de kinderen binnen blijven? Zo blijft de magie in leven.. niemand hoeft namelijk te zien dat de prinses gewoon met de auto is gekomen. 

Helaas is het ook noodzakelijk om te vermelden dat de prinses het niet zo fijn vind als kinderen onder haar rok/jurk zitten. (Ja dit gebeurd echt) 

Ook het plukken aan haar schmink/haren en of glitters vind ze niet zo fijn.. Houd u hier rekening mee? 

Eerder een bezoekje gehad? Het is niet nodig om de kinderen te vertellen dat de prinses de vorige keer sneeuwwitje was, of die leuke mevrouw uit het winkelcentrum. Vertel je kind dan gewoon dat de schmink prinses langs komt. Want er zijn altijd dromers die enorm genieten van dat magische moment met hún prinses. Laten we voor deze kinderen de droom niet ruineren.