Mijn naam is Roxanne, geboren op 16 juli 1988 en eigenaar van De schmink Prinses. Een aantal jaar geleden startte ik mijn onderneming gericht op danslessen en sport workshops voor kinderen. Dit breidde zich uit tot workshops, lessen en werkzaamheden op campings, scholen en bedrijven door heel Nederland. Na enige tijd werden ook typetjes een onderdeel van onze werkzaamheden. Maar met het aanbieden van prinsessen ben ik pas echt mijn vak gaan waarderen. Het moment waarop je uitgenodigd wordt en gastvrij ontvangen bent is magisch. Niet alleen voor de jarige maar ook als entertainer voelt dit enorm speciaal en dankbaar.

Elk jaar kies is iets uit waar ik mij in laat specialiseren. Naast het schminken, grimeren en glittertattoo's is het ballonvouwen, decoreren van en met ballonnen, er nu ook gebarentaal aan toegevoegd. 

Ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in het mooie Papendrecht. In mijn dagelijkste werkzaamheden ben ik werkzaam op een sportschool. 


Dit zeiden enkele klanten over hun ervaring met De Schmink Prinses

Vaste klanten krijg je door een goed visite kaartje af te geven met je werk. Voor mij is er geen andere die ik in zou huren voor mijn kinderfeestje! Mijn dochter heeft weer enorm genoten. Zelfs met de hitte ga jij door, respect! 

Je bent een geweldige initiatief nemer zowel als ondernemer en als mens

Roxanne, ontzettend bedankt voor je aanwezigheid op onze bruiloft. We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen op hoe je de meiden ( en jongen ) hebt vermaakt. Ontzettend bedankt!

Bedankt voor je leuke bezoek. De kinderen zijn er nog helemaal vol van! 

Mijn 18 jarige dochter was helemaal blij verrast. De ballonnen waren prachtig! 

Mijn dochter en onze familie hebben het nog steeds over jouw bezoek. Een geweldig feest met de liefste prinses om nooit te vergeten. 

ontzettend bedankt! Het was weer super leuk!