Stel zelf uw kinderfeestje samen. Maak een keuze uit 1 van de karakters en een pakket.       Via het contact formulier kunt u een reservering doen. 

Hoe werkt het ?                                                                                                                                     

  • Onze pakketten zijn incl. 1 karakter/prinses. Tegen een meerprijs kunt u extra karakters bijboeken.  De kosten hiervan vind u onder " De pakketten"
  • De inhoud van het pakket is een indicatie van wat mogelijk is binnen de gehuurde tijd. U bent zelf verantwoordelijk voor de tijdsplanning binnen de tijd dat de prinses aanwezig is. Mochten dingen zoals het snijden van de taart langer duren dan gaat dit af van de tijd om andere activiteiten te doen. 
  • Elk kinderfeestje dient bij reservering aanbetaald te worden. Op dit bedrag verlenen wij geen restitutie. Annulering kan tot 7 dagen vooraf hierbij kan het feestje kosteloos verplaatst worden naar een andere datum indien gewenst.  Bij annulering binnen 1 week voorafgaand aan uw reservering dient 50% van het totaal bedrag betaald te worden.  Zonder aanbetaling is de reservering niet definitief. 
  • De prijzen zijn excl. reiskosten en parkeerkosten 
  • Wij werken in regio Zuid-Holland e.o. Vanaf Papendrecht doen wij huisbezoeken tot maximaal 45 minuten reistijd. 
  • Kinderfeestjes zijn te boeken op woensdag, zaterdag en zondag. Zo'n 8-12 weken vooraf reserveren is raadzaam. De schmink prinses heeft een wachtlijst! 

Kies hieronder  je favoriet

De zeeprinses woonde voorheen diep in de zee. Deze zeemeermin bewonderde altijd al de mensen. Inmiddels heeft ze zelf mensen benen en woont ze met haar prins in een magisch kasteel. Ze komt graag langs om te vertellen over haar zee vrienden.


De torenprinses zat lang opgesloten in een toren. Haar lange haren liet ze naar beneden zakken om haar boze stiefmoeder omhoog te halen. Er was een dappere prins voor nodig om de torenprinses te redden van te toren.  Ze komt graag langs om te vertellen over haar ooit eens magische haren. 

De dwergen zijn vaak druk. Maar sneeuwwitje heeft altijd zin in een feestje en zal dan ook zeker zorgen voor een vrolijke noot.  Ze is een echte dierenvriend en leest graag een boekje voor. De prinses is uitermate geschikt voor bezoekjes aan de wat jongere prinsessen liefhebbers. 

De K3 superfans zijn he-le-maal op de hoogte van alles over K3. Ze nemen je graag mee in de laatste dansjes, liedjes en natuurlijk heel veel regenbogen! Het beloofd dan ook een bewegelijk feestje te worden. 

NIEUW! 
Donkere woensdag het meisje voor alle stoere meiden en jongens die van zwart houden. Ben je meer van team kleur? Ook dan heeft donkere woensdag voor jou een mooi aanbod. Laat je verleiden tot een geweldig schmink design of kleur de spectaculaire kleurplaat.  

De K3 superfans is er ook in het blauwe kostuum. Boek het uitgebreide pakket en de superfan neemt een groot scala aan kostuums mee. Kies je favoriete tenue en wees een ster! 

Dora de avonturier reist samen met haar aapje het land door. Ze is gek op avonturen beleven en heeft dan ook een schatkaart in haar tasje zitten. Hou je van een avontuurlijk feestje vol dieren feitjes? Dan moet je zeker voor deze avonturier kiezen. De vos komt zeker niks stelen!  

LOL Surprise is niet meer weg te denken. Nodig daarom de LOL Surprise unicorn uit op je feestje. Met haar gekleurde haren is ze een droom van menig meisje. Samen met de kindjes zal ze aan de slag gaan met LOL kleurplaten én een hoop glitters. 

Het vlindermeisje is een schattig figuur! Ze fladdert rond op je feestje en zorgt met veel glitters voor een geweldige feest stemming. Geschikt voor de allerjongste is ze zeker. Ga mee op avontuur en laat je omtoveren tot een prachtige vlinder. 

MEEST GEKOZEN* 
Ola! De encanto prinses neemt je mee op zonnige avonturen. Dans en zing de populaire liedjes samen, laat je betoveren door haar magische penselen of kleur samen een Madrigal kleurplaat.  Leer feitjes over Colombia én vraag haar de hemd van het lijf over 'Casita'

Ze is zeer zeker niet bang voor de boze wolf! Roodkapje komt langs met haar mandje vol verassingen. Zing en dasn er samen op los, laat een glittertattoo zetten of luister naar een voorlees verhaal. Dit karakter is geschikt voor de jongere prinsessen liefhebbers. 

Op een eiland ver hier vandaan woont de dappere eiland prinses. Ze stak de zee over om haar eiland te redden.  tijdens haar reis leerde ze de Demi God kennen.  Je kunt de eiland prinses samen met de Demi God boeken. 

De bekende sneeuwzusjes en hun sneeuwpop worden regelmatig uitgenodigd. Je kunt de sneeuwkoningin, het sneeuwzusje en de sneeuwpop samen boeken of apart. Het beloofd een magisch bezoek te worden. 

De Demi God laat zich niet voor de gek houden. Hij heeft dan ook vele grapjes en stoere verhalen om te vertellen. Je kunt de Demi god samen met de Eiland prinses boeken óf apart.  De Demi God kan soms een beetje spannend zijn voor de wat jongere bezoekers. 

Het sneeuwzusje is een echte snoepkont. Ze verteld honderd uit over haar prins en haar beste vriend de sneeuwpop. Natuurlijk kunnen we het rendier niet vergeten!  De sneeuwzusjes hebben verschillende kostuums, naar gelang de tijd van het jaar komen ze in hun outfit van de eerste of de tweede film. 

Let op; dit karakter is enkel te boeken in de zomer.  Dit karakter wordt door een collega verzorgd.
Dit feetje is wonderschoon én een beetje brutaal. Altijd al willen weten wat feetjes doen? Dan moet je haar zeker uitnodigen op je feestje. 

Dit karakter wordt door een collega verzorgd. 

beauty prinses is wonderschoon. Ze zal magische verhalen vertellen over haar prins én graag aan de slag gaan met haar penselen of glitters. Laat je verwonderen door deze klassieke prinses. 

De slapende prinses lag jaren te wachten tot een kus die haar wekte. De prins moest wel een gemene draak verslaan om bij haar te kunnen komen. Met haar prachtige kroon en wonderschone blonde lokken is ze een blikvanger op elk feestje. Ze weet dan ook alles van make-up! 

De Glitterpietjes zijn er slechts enkele dagen van het jaar en hebben verschillende pakketjes. Deze vind je op de facebookpagina terug.  Elk jaar is het uiterlijk van deze pietjes weer anders dus vraag vooral om een recente foto óf volg ons op tik tok. 

Met Halloween boek je je griezelige figuren net zo makkelijk als een prinses. We komen graag langs om de engste dingen te schminken, je eng te grimeren voor een feestje/evenement óf zorgen voor een gruwelijk enge sfeer tijdens je bedrijfsfeest. 

De TikTok prinses is razend populair. Toch heb ik weinig foto's waar ze compleet op staat. Ze komt langs in een volledige tiktok outfit waar menig meisje jaloers op is. Ze zal allerlei tiktok dansjes doen én heeft een kei gaaf fotoframe voor de vetste selfies. 

Alice is een meisje met een enorme verbeelding. Ze houd van konijnen, rupsen en gebakjes. Ze komt dan ook graag langs om daarover een verhaal te vertellen. Verder heeft ze magische penseelstreken klaar om ervoor te zorgen dat iedereen er ge-wel-dig uit komt te zien.  


Iron Man is onze nieuwste aanwinst.  Hij komt met een speciaal pakket en voert een gave act op. Laat je meeslepen door deze superheld en waan je in een magische experience. 

Met de feestdagen een beetje extra magie in huis halen? Dan is de kerst unicorn echt een aanrader. Met de belletjes aan haar jurkje zorgt ze voor de meest prachtige schminkwerkjes. Ze komt graag langs om kerst verhalen te vertellen en om vreugde te verspreiden onder het winkelende publiek.  \


COWGIRL ROXY heeft wel zin in een partijtje Yiiihaaahhh!  Vier jij je feestje met cowboys en indianen? Of is de locatie op de boerderij? Dan moet je zeker een feestje doen met deze energieke cowgirl.  

De tovenaars leerling is een echte tovenares in opleiding. Ze heeft heel veel weetjes klaar staan en neemt je graag mee in een magische wereld.  Ze komt langs in haar school uniform en met haar toverstaf is ze klaar om elk avontuur aan te gaan.  Geen dreuzels toegestaan bij dt bezoek ;) 

De juf komt graag langs bij de aller jongste bezoekers. Ze heeft een eigen pakket maar is zeker ook te boeken met een ander pakket naar keuze. Samen zingen en dansen met de juf is natuurlijk super gezellig, ook voorlezen en knutselen is met deze juf zeker een succes!